Kerstgala Taurus Jeugd 2022

Landgenoten, onderdanen, gepeupel, en al het minderwaardig onderkruipsel welke dit fijn schrijfsel van mij in handen krijgt.

Geachte Taurus gevalletjes,
Geachte jeudleden,
Lieve stiertjes,

Het heeft zijne koninklijke doorluchtigheid Amalia op verbluffende wijze behaagd u een brief te schrijven over uw bizarre optreden afgelopen volleybalseizoen. U heeft op niet te verstane wijze de tegenstander weer klop gegeven dit jaar en klop gevangen. U heeft als jeugdlid van taurus hoger gesprongen dan de koninklijke paarden op stal. U heeft op magistrale wijze uw ouders, broers en zusjes weer met stomheid geslagen achter gelaten na fantastische aanvallen over het net, in het net, onder het net en door de deur de zaal uit. U heeft geblokt, gedoken, geserveerd, geset, gespeeld, gekraaid en gezongen in het veld alsof uw leven ervan af hing. U heeft het met 12 man hooghouden van een ballon verheven tot hogere kunst!!! Wij op het paleis zijn nog steeds aan het bijkomen van deze eerste seizoenshelft. U Timmerde ballen op de vloer, op het veld, tegen de antenne en soms via het hoofd van eigen teamgenoten de zaal uit. U vloog over de vloer, poetste en werkte zo hard dat de bezwete kniebeschermers na de training het hele huis nog dagenlang indringend lieten meegenieten. Het rood om jullie schouders werkte in 2022 als een lap op een stier. Er werd gewonnen, verloren en gelijk gespeeld, maar altijd met plezier en respect voor scheids, teamgenoten en tegenstanders. Hulde, niets en dan ook niets dan hulde, mijn stiertjes!!!!!!

Het heeft daarom ook “Harige Majesteit”  behaagd u uit te nodigen voor een welverdiend kerstdiner op vrijdag 23 december aanstaande. U wordt geacht uzelf netjes op te doffen en uw bekakte wassenaarse R te oefenen immers u gaat naar het deftige Taurus Kerst Gala. Hoera, Hoera, Hoera!