Taurus HS1 – Talentteam Papendal HS1 (20.00)

Waar vind ik de wedstrijden op volleybal.nl?
Alle Eredivisiewedstrijden bekijk je live op volleybal.nl. Kort voor een wedstrijd start de live-uitzending. Vanaf dat moment kan je inschakelen. Op de pagina met het Eredivisieprogramma zie je per wedstrijd staan wanneer er een live-uitzending plaatsvindt. Het programma voor de Eredivisie Heren vind je hier, voor de dames is het programma hier te vinden. Als je op de wedstrijd klikt, kom je automatisch bij de livestream uit.

Aan het bekijken van de livestreams zijn voor de kijker geen kosten verbonden, wel is hiervoor eenmalige registratie benodigd. Op volleybal.nl kunnen gebruikers hiervoor hun Mijn Volleybal-account gebruiken. Iedereen, zowel leden als niet-leden van de Nevobo, kan zo’n account gratis aanmaken. We raden aan een account aan te maken (ruim) voor de wedstrijd aanvangt, zodat je zeker bent dat je niets van de wedstrijd mist. Het aanmaken van een account kan hier.

Voor de wedstrijd is er nog een digitale netwerkavond. Deze netwerkavond organiseren we samen met ‘van Houten&co’.
We nodigen al onze (facilitaire) sponsors, vrienden van Taurus, netwerkpartners en alle geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn
De netwerkavond is op zaterdag 24 april vanaf 19.00 uur voorafgaand aan de wedstrijd Taurus – Talentteam Papendal die start om 20.00 uur.

U kunt u aanmelden voor deze avond door een mail te sturen aan: netwerkdag@taurusvolleybal.nl u ontvangt dan de link voor de online ontmoeting.

Wilt u meer weten over Taurus? Kijk dan op www.taurusvolleybal.nl. Informatie over ‘van Houten&co’ is te vinden op www.vanhoutenenco.nl

Hartelijke groet,
Namens ‘van Houten&co’ en Taurus
Josien Leurdijk