Informatie om lid te worden

Volleyballen bij Taurus

Lijkt volleybal je een leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen met een team dat bij je past. Of kom eens een kijkje nemen in de sporthal de Kruisboog te Houten om de sfeer te proeven. Van maandag- t/m vrijdagavond kun je kijken naar trainingen en op zaterdag naar thuiswedstrijden.

Je mag drie keer meetrainen zonder verplichtingen. Daarna moet je je officieel inschrijven. Wil je eerst drie keer gratis meedoen met de trainingen, vul dan het  3x trainen formulier  in. 

Lidmaatschap
Wil je lid worden van Volleybalvereniging Taurus vul dan het Inschrijfformulier in.

Opzeggen lidmaatschap
We vinden het erg jammer als je het lidmaatschap van Volleybalvereniging Taurus wilt opzeggen, maar als je het zeker weet dan kan je met het Opzegformulier lidmaatschap opzeggen. Een mailtje of andere manieren van opzeggen nemen wij niet in behandeling.

Bij (tijdige) opzegging van het lidmaatschap wordt de machtiging automatisch stopgezet. De afmelding geven wij dan door aan de Nevobo. Afmelding is alleen mogelijk voor 1 juli. Krijgen wij de opzegging na 1 juli pas binnen, dan blijft je in de ledenadministratie actief, en bent je contributie verschuldigd.


Nieuw is TorroVolleybal
TorroVolleybal is volleybal voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud! Op spelenderwijs worden deze kinderen voorbereid op het prachtige volleybal spel. Vanuit de leerlijnen van het Basisonderwijs is er in het seizoen 2011-2012 een lessenserie uitgeschreven speciaal voor deze leeftijd. Spelenderwijs leren kinderen met de bal om te gaan. Plezier hebben staat zeker voorop in de trainingen.

Lees meer over: Torro volleybal