Jeugd

Volleybalvereniging Taurus heeft als doel de jeugd een zo breed mogelijke technische/tactische vorming te geven, door zo veel als mogelijk aan trainingsuren per week te organiseren, zodat zij, na verblijf binnen de jeugd, kunnen doorstromen naar de senioren.
Bijna alle jeugdspelers spelen ook competitie en met veel succes. Door een goede begeleiding van veelal gediplomeerde trainers is in de afgelopen jaren een hoog peil bereikt. Hierdoor kunnen de seniorenteams een goede keuze maken uit het aangeboden talent, en de jeugdspelers kunnen zich op ieder niveau verder ontwikkelen.

De jeugdcommissie heeft als missie haar jeugd-volleybalspelers deze doelen te laten bereiken in een veilige omgeving, met veel plezier en de uitdaging te blijven bieden die de spelers nodig hebben. Daarnaast blijft de jeugdcommissie werken aan een sociale omgeving voor de jeugd. Door het organiseren van activiteiten als het jeugdkamp, kerstgala en toernooien leert de volledige jeugd elkaar kennen op een leuke ongedwongen manier.
Uitvoering van het technisch beleid geschiedt via de jeugdcoördinatoren. Een continue dialoog met de trainers zorgt ervoor dat de jeugd en daar waar ze staan in het volleybal en wat ze nodig hebben wordt bijgehouden en wordt gestuurd.

Naast het opleiden van jeugdspelers is het ook de bedoeling dat er trainers/ coaches worden opgeleid binnen de jeugdopleiding van Taurus. Op deze manier wordt ook de toekomst van een goede opleiding in de toekomst gewaarborgd.

De jeugd kent drie leeftijdscategorieën en heeft in deze categorieën een meiden en jongenslijn aan teams.

  • A jeugd (leeftijd van 16 t/m 18jaar)
  • B jeugd (leeftijd van 14 t/m 16 jaar)
  • C jeugd (leeftijd van 12 t/m 14 jaar)

Hieronder stellen we aan jullie de huidige jeugdcommissie voor.

Vlnr. Berend Salemink (Meiden C coördinatie), Richard Bisschops (Voorzitter en Meiden A coördinatie), Suzan Linde (Meiden A coördinatie), Nicole van der Veen (Meiden B coördinatie), Liselot Meijer (Jongens coördinatie) en Nelleke van den Berg (Meiden C coördinatie)

Lijkt volleybal je een leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen met een team dat bij je past. Of kom eens een kijkje nemen in de sporthal de Kruisboog te Houten om de sfeer te proeven. Van maandag- t/m vrijdagavond kun je kijken naar trainingen en op zaterdag naar thuiswedstrijden.

Je mag drie keer meetrainen zonder verplichtingen. Daarna moet je je officieel inschrijven. Wil je eerst drie keer gratis meedoen met de trainingen, vul dan dit 3x trainen formulier in.

Lidmaatschap
Wil je lid worden van Taurus vul dan het inschrijfformulier in.

Wilt je meer weten over de kosten qua contributie en eventueel wedstrijdkleding, kijk dan bij:

Contributie

Webshop

Teams jeugd

Het laatste jeugd nieuws kan je teruglezen in onze nieuwsbrief: Laatste Jeugd nieuws