Jeugd

Volleybalvereniging Taurus heeft als doel de jeugd een zo breed mogelijke technische/tactische vorming te geven, door een maximum aan trainingsuren per week te organiseren. Zodat zij, na verblijf binnen de jeugd, kunnen doorstromen naar de senioren. Bijna alle jeugdspelers spelen ook competitie en met veel succes. Door een goede begeleiding van veelal gediplomeerde trainers is in de afgelopen jaren een hoog peil bereikt. Hierdoor kunnen de seniorenteams een goede keuze maken uit het aangeboden talent, en de jeugdspelers kunnen zich op ieder niveau verder ontwikkelen.
De jeugdcommissie heeft als doel haar jeugd-volleybalspelers een zo breed mogelijke technische/tactische vorming te geven, door een maximum aan trainingsuren per week, te geven. Zodat zij, na verblijf binnen de jeugd, kunnen doorstromen naar de senioren. Uitvoering van het technisch beleid geschiedt via de coördinatoren.
Naast het opleiden van jeugdspelers is het ook de bedoeling dat er trainers/ coaches worden opgeleid binnen de jeugdopleiding van Taurus.

  • A jeugd (leeftijd van 16 t/m 18jaar)
  • B jeugd (leeftijd van 14 t/m 16 jaar)
  • C jeugd (leeftijd van 12 t/m 14 jaar)

Wilt je meer weten over de kosten qua contributie en eventueel wedstrijdkleding, kijk dan bij:

Contributie

Webshop

Teams jeugd