Beachen bij Taurus

Beachvolleybal bij Taurus
Taurus gaat weer de wei in en wel op zand!Waar het eerdere jaren moest, mag het nu gewoon: lekker buiten volleyballen!We gaan vanaf de week van 8 mei tot aan de zomervakantie op twee dagen beachvolleybaltraining organiseren. Hiervoor hebben we twee ervaren beachtrainers bereid gevonden. We zullen gaan trainen in blokken van 1.5 uur; deze zullen worden ingedeeld op niveau + leeftijd. Er zijn voor de trainingen maximaal 60 plekken, maar dit hangt ook af van de groepen die we kunnen samenstellen. Via een formulier heb je de mogelijkheid gehad om je op te geven.

Voor senioren bestaat ook de mogelijkheid om te beachen. Via een formulier heb je de mogelijkheid gehad om je op te geven.. Binnenkort zullen we via de appgroepen de inschrijvingen voor de trainingen opstarten.

De beachvelden zijn opgehoogd met extra zand en ge√ęgaliseerd door Oskam een trouwe sponsor van Taurus. Tevens zijn de beachnetten en palen vernieuwd. Er is nu een vaste opstelling qua palen waardoor alleen nog het net opgehangen hoeft te worden. De palen en benodigdheden zijn deels gesponsord door Stephan van Rooijen Reclame, welke tevens de reclameborden die langs de velden staan bij wedstrijden, levert.

De trainingen worden verzorgd door Marcel Cornelissen (tevens assistent-trainer van Dames 1 en Dames 2), samen met Rik Damen, afgelopen seizoen speler van Heren 1, beiden ervaren beachtrainers. In principe gaan de trainingen ook door bij slecht weer dus neem voor de zekerheid dus ook warmere (regen) kleding mee als het weer daarom vraagt. Bij de eerste training zal er even worden afgesproken hoe we communiceren in geval van te extreme omstandigheden zoals nood- of onweer.