CMV regiotoernooi

Op 4 november was het CMV toernooi in Houten. En hoe kun je een toernooi beter beginnen dan met verse croissants.  De velden stonden al helemaal klaar toen een van de ouders een grote zak met croissantjes overhandigde aan het wedstrijdsecretariaat!! Een geweldig ontbijt natuurlijk! En in deze positieve sfeer verliep het toernooi de hele ochtend.

Kinderen en ouders liepen rond met een grote glimlach. Soms tevreden over de winst, zeer vaak tevreden over de inzet en sportiviteit van de kinderen. Als organisatie werden we dit jaar geholpen door heel veel jeugdleden.

Meisjes C4 en C1 en meisjes van de B jeugd hebben allemaal een geweldige bijdrage geleverd bij het fluiten en tellen. Maar ook door de jongens uit de B en C jeugd, stagiaires van de CMV trainingsgroepen Lara en Quincy en jeugdleden die tijdens deze ochtend enkele uren voor hun Maatschappelijke stage konden schrijven.

Hierdoor laten we aan de andere verenigingen zien dat Taurus sterk is in samenwerking door alle leeftijdsgroepen. Iedereen heel erg bedankt voor jullie medewerking!! En natuurlijk ook de hele CMV werkgroep, CMV trainers en -assistenten en Ellen Veldhuizen voor jullie organisatie die zaterdag ochtend.