Update Coronavirus en Taurus 26 april

Beste Taurus leden & vrijwilligers,

Het is al even geleden sinds jullie voor het laatst wat hebben gehoord. Daarom willen wij jullie graag een update geven!

Allereerst een update over het hervatten van de trainingen voor de jeugd:
Dinsdagavond 21 april heeft het kabinet in een persconferentie de nieuwe maatregelen m.b.t. het Coronavirus aangekondigd.

  • Georganiseerd buiten sporten is weer toegestaan voor jeugd t/m 12 jaar.
  • Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen weer buiten sporten mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden
  • Binnen volleyballen blijft helaas voorlopig niet toegestaan

Bij Taurus zijn we daarom druk bezig om te kijken of we buiten de trainingen voor de jeugd kunnen oppakken!
Er zijn een hoop enthousiaste trainers die weer trainingen willen gaan geven. Maar we moeten ook zorgen dat we aan de juiste protocollen voldoen die gesteld zijn door de Nevobo, NOC*NSF en het RIVM.
Momenteel zijn we daarom nog druk met de organisatie zodat we vanaf 11 mei kunnen opstarten. Hoe we dit gaan doen, waar we dit gaan doen en voor wie, zullen we begin van volgende week via mail, sociale media en de website verder communiceren.

Onze tweede update gaat over de stickerboekactie!
Deze is sinds 21 april officieel ten einde! Veel mensen hebben hun boeken al vol en degene die dat nog niet hebben zijn fanatiek bezig met plaatjes te ruilen via de whatsapp groep. Allemaal enorm bedankt voor jullie enthousiaste reacties en het fanatieke verzamelen van alle plaatjes om je boek compleet te krijgen.
Binnenkort gaan wij beginnen met het digitaal verkopen van de persoonlijke foto’s en de teamfoto’s. Op dit moment zijn wij bezig om dit op een zo eenvoudig mogelijke manier te realiseren. Binnenkort zullen wij een update op de website en sociale media plaatsen over hoe en waar de foto’s te bestellen zijn (let er wel op dat wij ze alleen digitaal gaan uitleveren!). Hou de website en de sociale media pagina’s dus goed in de gaten.

Als laatste willen wij graag onze leden kort nog wat vertellen over de SponsorKliks.
Via sponsorkliks kun je Taurus een handje helpen met je online aankopen. In deze Corona tijden is online shoppen nog populairder dan ooit en op een eenvoudige manier kan je Taurus daarmee een beetje helpen.
Als je via sponsorkliks bij je favoriete webwinkel iets koopt krijgt Taurus een commissie van jouw aankoopbedrag. Dit kost jou niks extra behalve een paar clicks!

Via bovenstaande knop kun je naar je favoriete webshop gaan en Taurus een handje helpen met je online aankopen.
Mocht je graag je aankopen via je mobiele apparaat doen kun je ook de app van Sponsorkliks downloaden en Taurus opgeven als sponsordoel!

Met vriendelijke groet,