Extra beachvelden

Samen met de hulp van een aantal sponsoren hebben we 4 velden met zand aan kunnen leggen en maandag 29 maart zijn deze in gebruik genomen!

Sponsoren zijn:

We hebben een vergunning van de gemeente om, mede samen met VC Houten, tot en met oktober te mogen volleyballen achter de hal.
Er is een gezamenlijk rooster gemaakt welke door de werkgroepen via de trainers zal worden gedeeld.

Voorlopig hebben we geen middelen om verlichting te realiseren en zijn we dus gebonden aan het daglicht bij het inroosteren. Zodra het in de avond lichter wordt, kunnen we de roosters dan uitbreiden. Voor senioren van 27 jaar en ouder geldt dat dit alleen op 1.5-meter mag en met maximaal 4 personen per volleybalveld. Er mag binnen die 4 personen gewisseld worden maar niet buiten dat viertal op een avond.

Voor de doordeweekse dagen zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die om 17.00 uur en om 20.15, liefst op een vaste dag even willen helpen met op het opbouwen en/of opruimen van de netten. Hiervoor graag aanmelden via: technischezaken@taurusvolleybal.nl

Disclaimer: Het zand is geschonken, geen speciaal beach zand maar op wat takjes en wortels na wel redelijk schoon en vrij van schelpen en stenen. Omdat we nog niet weten hoe dit speelt raden we iedereen aan om zelf te kijken wat het fijnste speelt (met of zonder schoeisel/sokken).

Algemene Corona richtlijnen voor buiten volleybal

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Was- en desinfecteer je handen voor je gaat volleyballen
  • De sporthal en kleedkamers zijn gesloten.
  • Kom niet te vroeg naar het veld om drukte te voorkomen en kom alleen.
  • De trainers/aanvoerders registreren de aanwezigheid. Volg hun aanwijzingen op en hou je aan de regels.
  • De senioren van 27 en ouder mogen alleen met 4 tegelijk op een veld en alleen op 1.5 meter afstand.
  • Om de ruimte optimaal te benutten willen we daarom proberen de leeftijdsgroep t/m 26 jaar binnen de teams zo veel mogelijk bij elkaar te laten spelen. Dit kan betekenen dat teams worden gesplitst.
  • De toegang van de extra velden is achter de sporthal. Parkeren van auto of fiets kan gewoon voor de sporthal op de gebruikelijke plekken.

Kosten:

  • Voor de aanleg zijn we heel erg geholpen door onze sponsoren. Vanwege het tijdelijke karakter zullen we op termijn ook de velden weer moeten opruimen en het zand weer laten afvoeren hebben we een potje aangemaakt om hier alvast voor te sparen. Wil je hieraan bijdragen, superleuk! Je kunt hiervoor dan deze link QR gebruiken: