Informatieavond United World Games 22 oktober

Beste ouders/verzorgers, spelers, coaches & trainers,

In 2015 en 2017 hebben een aantal jeugdselecties van Taurus een bezoek gebracht aan het UWG toernooi in Oostenrijk. Dit toernooi is zo waanzinnig goed bevallen dat we hier graag terugkomen met onze huidige jongens en meiden jeugdselecties.

Aanstaande maandagavond 22 oktober 19.30 is een delegatie van de United World Games speciaal uit Oostenrijk overgevlogen om een presentatie van een uurtje te houden in de kantine van de Kruisboog in Houten. Hierbij willen we jullie graag van harte uit nodigen om deze presentatie bij te wonen zodat jullie een idee kunnen krijgen wat het UWG precies inhoudt en een inschatting kunnen maken of het iets voor je team is.

Dit jaar zal een bus vol jeugdspelers van Taurus afreizen naar Klagenfurt, Karinthië, Oostenrijk, van woensdagavond 19 juni tot en met maandagochtend 24 juni 2019 om deel te nemen aan het United World Games Tournament te Klagenfurt, Oostenrijk. Dit is een waanzinnig groot internationaal jeugdevenement met een jeugd olympiade achtige uitstraling. Tal van jeugdploegen van over de hele wereld tussen de 10 en 19 jaar oud nemen in verschillende leeftijdscategorieën en diverse sportonderdelen mee. Het is een zeer strak georganiseerd toernooi wat op jeugdspelers door de combinatie van sport, plezier en internationalisering vaak een verpletterende indruk achterlaat. 10.000 jongeren uit 40 landen zullen elkaar in tal van sporten ontmoeten.

Wat: Informatieavond United World Games
Wanneer:Maandag 22 Oktober 19.30, kruisboog
Voor wie: Ouders, jeugdleden, trainers, coaches en geïnteresseerden
Doelgroep: Jeugdselecties van Taurus, meiden en jongens, A, B en C