Klaar voor nieuw seizoen

Taurus Dames 1 klaar voor het nieuwe seizoen

De Taurus Dames 1 zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Trainer/coach Thomas Dolphijn doet een stapje terug, maar blijft wel actief bij Taurus. Gelukkig is de dameswerkgroep er in geslaagd een fantastisch duo aan te stellen voor Taurus Dames 1. Marjon Hackmann en Jos van der Linden worden de trainers van dit team. ,,Met het aantrekken van Marjon en Jos hebben wij er veel vertrouwen in dat we met hun frisse blik verder kunnen werken aan het professionaliseren van de dameslijn.”

De selectie voor komend seizoen is ook rond. ,,Wij hebben het geluk dat we met een groot gedeelte van de groep van afgelopen seizoen verder mogen gaan. Marije Neuman is terug op het oude nest na een goede periode bij Regio Zwolle Volleybal in de eredivisie.
Helaas moeten we afscheid nemen van Roos Volkers en Louka van den Tempel. We bedanken beide dames voor de afgelopen twee jaar in dames 1 en we hopen ze nog vaak te zien op de tribune.”

De selectie ziet als volgt uit:
Spelverdelers: Daniƫlle Docter en Tamar Bakker
Dia: Evie de Graaff en Ariane Scholman
Middens: Willemijn de Graaff, Ellen van der Meijden en Meike van Driel
Passer/lopers: Catja Weijzen, Thirza van Esch en Marije Neuman
Libero: Yaelle Henry

,,Het belooft een prachtig seizoen te worden met leuke trainers, een goed team en de wil om beter te worden en stappen te maken. Ook staan er veel leuke derby’s op het programma. Al met al heel veel om naar uit te kijken!”

Tekst: ‘t Groentje