Laatste wedstrijd H1 dit seizoen

Lieve vrienden van Taurus,

Op zaterdag 14 mei 2022 speelt Taurus Heren 1 om 20.00 uur de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

We zijn heel blij dat Taurus Heren 1 ook komend seizoen in de eredivisie mag uitkomen. Het bestuur maakt zich nog wel zorgen over de sponsorinkomsten voor komend seizoen. Er is op dit moment helaas nog geen hoofdsponsor. Op 14 mei nodigen we al onze leden, onze sponsoren en andere belangstellenden uit om naar de wedstrijd van Taurus heren 1 tegen Computerplan VCN te komen kijken. Op deze manier hopen we het volleybalseizoen op een leuke manier af te sluiten!

We gaan een crowdfunding organiseren waarbij de opbrengst naar de vereniging gaat, dit is in eerste instantie bedoeld om inkomsten voor Heren 1 te genereren, maar het kan mogelijk ook nuttig zijn voor de rest van de vereniging. De afgelopen twee seizoenen zijn, door de Covid ’19 maatregelen toch wat anders verlopen dan anders en we willen graag weer energie en euro’s de vereniging insmashen

Programma
De wedstrijd is op zaterdagavond 14 mei, inloop vanaf 19.00 uur, start wedstijd om 20.00 uur.
DJ Luuk
Op 14 mei is het helaas ook de laatste keer dat DJ Luuk vaste DJ is bij de wedstrijden van Taurus Heren 1, we hebben nog geen opvolger gevonden, dus we nodigen belangstellenden uit zich te melden!
Bedankt
Net als altijd zetten we deze laatste thuiswedstrijd de vrijwilligers betrokken bij Heren 1 extra in het zonnetje, ook spelers waarvan we nu al weten dat ze komend seizoen niet meer bij ons spelen, worden in het zonnetje gezet.
Vrijwilligers
Wil je vrijwilliger worden bij Taurus? Er zijn diverse vacatures, hiervoor kan je op 14 mei terecht bij onze speciale vrijwilligerstafel in de Toreador.
Sponsoren
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om sponsor te worden van Taurus? Ook hiervoor hebben wij op 14 mei een informatietafel!

Kortom, genoeg te doen en te beleven die avond, we zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

Volleybalvereniging Taurus