Taurus goed bezig op NOJK

Taurus heel goed bezig op NOJK

Op 6 januari is de voorronde van het NOJK gespeeld. In de Kruisboog werden de wedstrijden bij de jongens en meisjes D in een sportieve en enthousiaste sfeer gespeeld. In Gouda speelden de MB, in Woerden JC en MC.

In kantine waren de mensen van de bar al vroeg heel goed bezig om iedereen van koffie te voorzien. De CMV trainers en coaches waren ondertussen  in de sporthal heel goed bezig om de zaal en het wedstrijdsecretariaat in orde ter maken. Alle scheidsrechters en waren prima op tijd zodat alle wedstrijden op tijd konden beginnen. En alle ouders waren zeer positief op de tribune en moedigden hun teams sportief aan.

Maar bovenal waren onze CMV teams fantastisch bezig. Na een intensieve voorbereidingsperiode van extra training en het internationale CMV toernooi in St Anthonis, konden zij laten zen wat ze in de afgelopen periode geleerd hadden. Het spel zag er zeer verzorgd uit met tactische ballen en geweldige smashes. We hebben genoten van de wedstrijden. Het meisjes en jongens team moesten allebei een hele spannende kruisfinale spelen. Het meisjesteam had zelfs een derde set nodig maar dit was helaas net niet genoeg voor de winst. De  jongens wisten de kruisfinale in twee sets te winnen.

In Woerden werd volop genoten. Jongens C werd derde in de poule, moest kruisen tegen nr. 2 uit de andere poule en won in twee spannende set, meisjes C had het makkelijk. De laatste set, die er niet meer toe deed, werd verloren, de overige werden makkelijk gewonnen.

Het resultaat is dat de Taurus jongensteam (A,B,C en D teams)  door zijn naar de volgende ronde evenals de Taurus meisjes B en C.

Dus allemaal heel goed bezig geweest!!