Oproep aan V6 scheidsrechters

Beste V6 scheidsrechters,

Bij Taurus hebben we een hoop scheidsrechters en daar zijn we trots op!

De meesten van jullie fluiten op V6 niveau en hiervoor hebben jullie eerder met succes de training op Volleybalmasterz afgerond.

Hiermee mogen jullie jeugdwedstrijden tot en met de 1e klasse fluiten en seniorenwedstrijden op 3e, 4e en 5e klasse.

Velen van jullie spelen zelf al hoger en hebben voldoende inzicht in het spelletje op een iets hoger niveau waardoor het soms ook leuker is om ook op hoger niveau te fluiten.

Omdat het fluiten op een hoger niveau er ook voor zorgt dat je makkelijker met mensen kunt ruilen op dat niveau, willen we jullie graag een vaardigheidstraining aanbieden.

Met deze vaardigheidstraining kunnen jullie na 1 avond gelijk V4 wedstrijden fluiten en dus senioren op 1e en 2e klasse niveau en onze topjeugd in de Topklasse A en Topklasse B voorzien van een scheidsrechter.

Hierdoor wordt het zelfs ook iets leuker om te fluiten want het speelniveau ligt wat hoger.

Deze vaardigheidstraining wordt op vrijdagavond 8 maart georganiseerd vanaf 19.30.

Tevens zullen we tijdens deze avond ook een aantal van onze eigen scheidsrechters opleiden tot verenigingsexpert (vereningingsexperts mogen dan zelf deze vaardigheidstraining gaan geven).

De avond duurt ongeveer tot 22.30, sportspullen en een fluit zijn nodig omdat er vooral veel gespeeld wordt om te oefenen. Achteraf zullen we gezellig met zijn allen afsluiten met een borrel.

Graag horen we van je of je er bij bent. Je helpt je club, je team en dus ook jezelf ermee!

Aanmelden kan tot 27 februari 2019 en dien je te doen door dit formulier in te vullen!

 

Tot dan!

Namens het bestuur en de scheidsrechterscoördinator