Rabo Clubsupport

TAURUS VOLLEYBAL, HANDBAL HOUTEN EN HOCKEY HOUTEN SLAAN DE HANDEN INEEN

Rabobank gelooft in de kracht van clubs en verenigingen. Daarom investeert zij een deel van hun winst in clubs en verenigingen door het hele land door de sponsoractie Rabo ClubSupport.

Ben je klant bij de Rabobank Rijn en Heuvelrug? Zorg dan dat je ook lid bent van de Rabobank. Doe dit voor 5 oktober want alleen leden kunnen stemmen. Lid worden is helemaal gratis en heeft verder geen verplichtingen en ieder gezinslid met een bankrekening kan apart lid worden. Ga hiervoor naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ en meld je aan als lid.

Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober door in te loggen in de app of op de website van De Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Taurus Volleybal, Handbal Houten en Hockey Houten trekken samen op. Dit jaar slaan zij de handen ineen voor deze actie. Elk lid mag namelijk 3 keer stemmen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging. Stem daarom naast je 2 stemmen voor Taurus ook een keer op Handbal Houten of Hockey Houten. Zo helpen we elkaar om nog meer stemmen binnen te halen!

Het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissen…. en ga zo maar door. Elke stem is er één, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club, doe het voor Taurus!