Rabo Clubsupport

Rabo ClubSupport

Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen we ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want we geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken. Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport? Laat het weten door je stem uit te brengen op de leukste club of vereniging in jouw regio.

Stemmen

  • Leden van Rijn en Heuvelrug brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.
  • Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.
  • Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.
  • Door het uitbrengen van een stem door een lid accepteert het betreffende lid dat persoonlijke gegevens worden geregistreerd en in het kader van Rabo ClubSupport worden gebruikt door Rabo ClubSupport.
  • Rabo ClubSupport behandelt de gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet beschikbaar aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.
  • Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen alleen stemmen op verenigingen/stichtingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.

Feestelijke Finaleavond
Op woensdag 12 oktober maken we de uitslag bekend. We reiken dan de cheques uit aan de deelnemende clubs van de Rabo ClubSupport stemcampagne tijdens een feestelijke finaleavond. Je ontvangt komende week een uitnodiging om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Stemmen