Selectie Taurus helemaal compleet!

Taurus heeft zijn selectie voor het seizoen 2019/2020 al helemaal rond. De eredivisieploeg uit Houten zag aan het eind van dit seizoen vijf spelers vertrekken, maar alle posities zijn inmiddels weer ingevuld. De selectie bestaat uit spelverdelers Flor Polinder en Daan Haanappel, op de diagnonaal Timo Noordhoek en Dylan Boerefijn. Op het midden Leroy Boerefijn, Jorg de Waard en Lars Groeneveld en aan de buitenkant Finn Frielink, Jens de Hoogh  en Timo Gras. Mats Bleeker zal ook komend seizoen, als libero, het achterveld van Taurus verdedigen.

De voorbereiding op het aankomend seizoen is al begonnen en loopt tot eind juni, waarna begin augustus de draad weer wordt opgepakt. “Het is super fijn dat we nu al compleet zijn. Dit betekent dat we vroeg kunnen starten aan de teamvorming, bezig kunnen met de basisvaardigheden, het inbrengen van automatismen en het bepalen van de hiërarchie. Vorig jaar konden we hier pas na de zomerstop mee beginnen en op dat front boeken we dus vooruitgang. ” Gras kijkt positief uit naar het komend seizoen in de eredivisie. “We zijn er in de breedte zeker op vooruit gegaan. We hebben de spelverdeling nu beter bezet en met twee sterke diagonaalspelers in de groep kunnen we hier omheen gaan bouwen. Daarnaast zijn ook het midden en de buitenkant goed vertegenwoordigd.”

De nieuwe selectie beschikt over veel kracht en kwaliteit. Het belooft weer een spannend seizoen te worden met spectaculaire duels. Het enige dat nog ontbreekt is een hoofdsponsor. Benieuwd wat Taurus voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Ralph Koot (teammanager) of Mats Bleeker (speler) via sponsoring@taurusvolleybal.nl!