Stierenbende Festival

Op zaterdag 2 december na de wedstrijd van H1 tegen Orion zal Alex West zijn beste nummers laten horen waaronder “het is weer toppie” en natuurlijk “Angie”. 
Alex West heeft in 2009 goede naamsbekendheid gekregen tussen artiesten als Wolter Kroes, Jan Smit, Stef Ekkel, Gebr. Ko, Jannes e.a. door met zijn single “Mijn beste vrienden” hoog te eindigen in de Nederlandtalige top20.
In 2012 boekt Alex West een succes met de single “Verdammt ich lieb dich”. Deze single verscheen op de landelijk bekende Party Hits cd. Met zijn single “De Glimlach van een kind” betrad Alex West de Single top100.
Als ook een notering in de Nederlandse Top 30 en Belgische Top 30. De Carnavals Top 40 mag hierin ook niet ontbreken 2013 brengt Alex West “Een beetje van dit, een beetje van dat” uit.
Het door Vulcano uitgebrachtte nummer tijdens het Euro Songfestival 1983 is op een feestelijke wijze, zoals je kan verwachten van Alex West, in een nieuw uptempo jasje gestopt.
 
En na succesvolle edities in 2015 en 2016 in de Toreador is het nu weer tijd voor een spetterend optreden van deze energieke artiest.
Jij bent van harte uitgenodigd om dit uptempo feest mee te maken!
 
Tot zaterdag 2 december en de groeten van,
Stierenbende festival crew!