Taurus H2 – Sliedrecht Sport H2

Thuiszege Taurus Heren 2 in een uitstekende wedstrijd  tegen Sliedrecht Sport 2

Zaterdag 25 november jl. speelde Heren 2 thuis tegen Sliedrecht Sport 2. Heren 2 speelde een goede wedstrijd en won overtuigend met 3-1, waarmee de goede reeks die vanaf eind oktober tegen VV Utrecht 1 werd ingezet werd gecontinueerd.

In set 1 ging het spel de hele set gelijk op.  Op het einde van de set had Taurus 2 meerdere setpoints en werd het setpoint op 28-27 verzilverd en omgezet in een 29-27 setwinst.

Set 2 en 3 vertoonden qua verloop veel gelijkenis. In het begin van de set nam Sliedrecht Sport 2 een kleine voorsprong, waarna Taurus langszij kwam en uitliep met bijna foutloos spel. Aanvallend speelde Timo Noordhoek in deze sets een hoofdrol. Beide sets werden overtuigend met 25-19 en 25-18 gewonnen, waarmee met een 3-0 tussenstand er vier punten waren veilig gesteld.

De honger was nog niet gestild. De goede lijn werd voortgezet en de eerste maximale overwinning kwam in zicht. Taurus Heren 2 nam vanaf het begin van de 4e set het initiatief en liep uit naar een 21-17 voorsprong. Helaas haperde de machine op dat moment en met één sterke servicebeurt nam Sliedrecht Sport 2 een 21-24 voorsprong en haalde het de set met 22-25 binnen. Eindstand: 3-1 voor Taurus 2.

Overall kan Taurus Heren 2 terugkijken op een prima wedstrijd. Na de eerste vier competitiewedstrijden te hebben verloren, was dit de vierde overwinning op rij en klimt Heren 2 op de ranglijst. Op  zaterdag 2 december a.s. speelt Heren 2 om 17.00 uur thuis tegen Peelpush 1 uit het Limburgse Meijel.

Lourens van der Linden Assistent trainer/coach Heren 2