Taurus Jongens D in de finale NOJK!

Taurus jongens D in de finale Nederlands kampioenschap jeugd volleybal!

Op zaterdag 30 maart  vond in Wognum de finale van het Nederlands jeugdkampioenschap voor de leeftijden t/m 12 jaar plaats.  Voor de jongens verdedigden dit jaar Christiaan, Sven, Thomas, Gijs, John-Paul, Fons, Bjarne, Guus en Luuk de eer van Taurus.

Deze jongens hebben hier hard  voor getraind, oefenwedstrijden gespeeld en via een voorron

de- en een halve-finale toernooi uiteindelijk de finale bereikt.  Tijdens de trainingen en in de diverse toernooien is goed te zien wat deze jongens allemaal al kunnen op deze leeftijd.  De rustige passing en set-ups worden opgevolgd door prachtige aanvallen! Door ook nog gevaarlijk te serveren en zelfs te blokkeren werden veel tegenstanders verslagen.

Tijdens de finale is het  niveau natuurlijk nog hoger en komen de jongens natuurlijk teams tegen met indrukwekkende smashes en services. Daar konden onze Taurus jongens zich echter prima mee meten in  3 spannende wedstrijden.  Op dit hoge niveau worden kleine foutjes helaas snel afgestraft waardo

or de jongens de kruisfinales helaas niet hebben bereikt.

 

Firma Blygold heeft een bijdrage geleverd aan alle trainingsuren om het jeugdvolleybal in Houten te ondersteunen. Daardoor hebben alle jongens vanaf de voorrondes tot deze finale dag veel vooruitgang geboekt en hun beste spel laten zien met gedurfde acties. Samen met eengeweldige teamgeest is dat natuurlijk iets waar de jeugdtrainers van Taurus van smullen! (Net als van de pannenkoeken na afloop!)