Voorlopig trainingsschema 2022-2023

Beste Taurusleden

Hopelijk heeft iedereen lekker kunnen genieten van een hele fijne vakantie. Er is ondertussen weer hard gewerkt door heel veel mensen om de nodige voorbereidingen te treffen voor het aankomende volleybalseizoen.

Bijgevoegd vinden jullie alvast het voorlopige trainingsrooster voor het nieuwe seizoen waarmee we na de vakantie zullen starten. De reden waarom we dit nog wel een voorlopig rooster noemen is dat we nog druk bezig zijn om voor enkele groepen trainers te vinden, en de beschikbaarheid van deze potentiele trainers kan resulteren in kleine wijzigingen.

De trainingen voor de A/B/C jeugd en alle seniorenteams beginnen in de week van 22 augustus volgens bijgevoegd rooster. De CMV jeugd zal weer beginnen met trainen op vrijdag 2 september.

Hierbij willen we ook nogmaals een oproep plaatsen voor trainers, we kunnen alle hulp gebruiken om iedereen lekker te kunnen laten trainen. We vragen iederen om hier over na te denken. Je kunt ook samen met een duo of bijvoorbeeld je team een bijdrage leveren.

Voor evt. vragen kunnen jullie wenden tot de werkgroepen:
CMV jeugd: cmvwerkgroep@taurusvolleybal.nl
A/B/C jeugd: jeugdcommissie@taurusvolleybal.nl
Dames competitie: dameswerkgroep@taurusvolleybal.nl
Heren competitie: herenwerkgroep@taurusvolleybal.nl
Recreanten dames/heren/mix: henk.smith@taurusvolleybal.nl

Geniet nog even van de rust, dan zien we elkaar vanaf de 22e weer in de sporthal en de Toreador!

Vriendelijke sportgroeten namens het bestuur van volleybalvereniging Taurus
Frank de Wit
Technische