Sponsoring

Inleiding
Taurus en Sponsors kunnen elkaar ondersteunen bij het bereiken van maatschappelijke en economische doelen. Met circa 600 leden is Taurus één van de grootste volleybalverenigingen in Nederland. Leden zijn er van 6 jaar tot +70 jaar, verdeeld over torro’s, mini’s, jeugd, senioren en recreanten. Naast de Breedtesport is er Topsport bij de heren en dames met als doel om in de Eredivisie te (blijven) spelen. Er zijn daarom zowel sponsor mogelijkheden voor de lokale Business-to-Consumer als landelijke Business-to-Business bedrijven en instellingen. Voor meer info zie Sponsor flyer (korte info) of  Sponsorbrochure (uitgebreide info).

Binnen Taurus is de sponsorcommissie aanspreekpunt voor alle zaken die met sponsoring dan wel reclame te maken hebben binnen de vereniging. De sponsorcommissie werkt nauw samen met het verenigingsbestuur en de communicatiecommissie. De sponsorcommissie heeft ieder half jaar een evaluatie en legt dit voor aan het verenigingsbestuur.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het actueel houden van het sponsorplan en het onderhouden van contacten met de sponsoren. Middels periodiek contact monitort de commissie of de lopende contracten nog steeds voldoen aan de verwachtingen van beide partijen en wordt waar mogelijk en wenselijk bijgestuurd.

‘Taurus voor en met elkaar’ is het DNA van de vereniging om inzet, resultaat, zorg en plezier met elkaar te verbinden. Voor meer info klik op het desbetreffende symbool in het onderstaande figuur.

Alle sponsoren, AmbassadeurEvenementen Exposure Club Sterspeler Team