Sponsorkliks

Koop jij wel eens iets online? Een boek, elektronica, kleding, bezorgmaaltijden of zelfs een vakantie. De organisatie SponsorKliks geeft verenigingen de mogelijkheid om te profiteren van online aankopen die gedaan worden.

Hoe werkt het? Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van Volleybalvereniging Taurus bij alle bekende webwinkels waarbij je al gewend bent om aankopen te doen. Je betaalt niets extra, de prijs via deze link is gewoon gelijk aan de prijs in de “normale” webwinkel. Alleen is het mooie dat van alle aankopen een commissie aan Taurus wordt uitbetaald!
Als je online iets wilt kopen, klik dan eerst op de link van SponsorKliks en er verschijnt een overzicht van tientallen bekende webwinkels. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze vereniging. En je hoeft jezelf ook nergens voor in te schrijven of aan te melden. Iedereen in jouw kennissenkring kan dus heel eenvoudig een bijdrage leveren. Laat vrienden, familie en bekenden weten dat ze jouw volleybalvereniging heel eenvoudig op deze manier kunnen helpen. Zorg ervoor dat ze een bladwijzer/snelkoppeling naar de SponsorKliks-pagina van de Volleybalvereniging Taurus maken. Dan is de kans het grootst dat mensen de link niet eenmalig, maar structureel gebruiken.

Link naar SponsorKliks

Mobiel
Om dat nog makkelijker te maken, is er nu de SponsorKliks App. Ga naar de App store of Google play en zoek SponsorKliks, download & installeer de app en zoek je sponsordoel (Volleybalvereniging Taurus). Sla dit op dan hoef je er niet meer aan te denken bij de volgende keer. Ga dan zoeken in de winkels waar je het product/artikel wilt kopen.