VriendenLoterij

Volleybalvereniging Taurus is sinds 2013 één van de goede doelen van de VriendenLoterij. Dit betekent dat als je meespeelt met de VriendenLoterij (of van plan bent dit te gaan doen), je tegelijkertijd onze vereniging kunt helpen aan extra inkomsten. Het enige dat je hiervoor moet doen is bij de VriendenLoterij aangeven dat je met je loten Volleybalvereniging Taurus wilt steunen.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. Je speelt al mee met de VriendenLoterij
Het enige dat je hoeft te doen is bellen naar de klantenservice van de VriendenLoterij 0900 300 1400 (20 cent per minuut). Vraag om het sponsordoel om te zetten naar Volleybalvereniging Taurus of geeft dit aan via het invullen van het contactformulier. Nu speel je vanaf de 1ste van de volgende maand voor Volleybalvereniging Taurus zonder extra kosten. Zo simpel is het!

2. Je hebt nog geen loten of je wilt extra loten

Handig om te weten
Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. Vijftig procent van elk lot gaat naar Taurus. Als je een prijs wint, mag je drie vrienden die meespelen in de VriendenLoterij ook blij maken met een prijs. Bij geldprijzen wint je vriend 10 procent van het geldbedrag. In het geval van een auto ontvangt je vriend een kleinere auto. Meer informatie: www.VriendenLoterij.nl