Lid worden

Taurus is een vereniging met een groot aantal actieve leden. Er wordt zowel topsport als breedtesport bedreven bij de senioren en jeugd. Verder zijn er nog vele recreanten actief bij Taurus. Zo zijn er uitgebreide trainingsmogelijkheden, diverse toernooien, deelname aan competities en een eigen sportcafé.

Volleyballen bij Taurus
Lijkt volleybal je een leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen met een team dat bij je past. Of kom eens een kijkje nemen in de sporthal de Kruisboog te Houten om de sfeer te proeven. Van maandag- t/m vrijdagavond kun je kijken naar trainingen en op zaterdag naar thuiswedstrijden.
Je mag drie keer meetrainen zonder verplichtingen. Daarna moet je je officieel inschrijven. Wil je eerst drie keer gratis meedoen met de trainingen, vul dan dit 3x trainen formulier in.

Lidmaatschap
Wil je lid worden van Taurus vul dan het inschrijfformulier in.

Opzeggen lidmaatschap
We vinden het erg jammer als je het lidmaatschap bij Taurus wilt opzeggen, maar als je het zeker weet dan kan je met het opzegformulier    het lidmaatschap opzeggen. Een mailtje of andere manieren van opzeggen nemen wij niet in behandeling.

Bij (tijdige) opzegging van het lidmaatschap wordt de machtiging automatisch stopgezet. De afmelding geven wij dan door aan de Nevobo. Afmelding is alleen mogelijk voor 1 juli. Krijgen wij de opzegging na 1 juli pas binnen, dan blijft je in de ledenadministratie actief, en bent je contributie verschuldigd.

Privacywetgeving (AVG)
Hierin staat wat wij als vereniging mogen doen met jullie persoonsgegevens. Belangrijk is te weten dat wij nooit de persoonsgegevens van onze leden zullen doorgeven aan commerciële bedrijven die hiermee geld willen verdienen. Lees vooraf de privacyverklaring     !

Contributie