Nieuws

Algemene Ledenvergadering

14 juni 2018

Vooraankondiging ALV.

Lees meer

Taurus JB1 kampioen NGJK 2018

3 juni 2018

Taurus JB1 kampioen van Nederland

Lees meer

Privacy policy Taurus

24 mei 2018

Hoe gaan wij om met privacyregels voor het gebruik van persoonsgegevens en foto’s van onze leden? Volleybalvereniging Taurus (kortweg: Taurus) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (kortweg: AVG)

Lees meer

Dames 6 kampioen

1 mei 2018

Na een prachtig seizoen heeft dames 6 de titel binnen gesleept! De beslissing moest thuis vallen op de laatste speeldag omdat de concurrent Boni dames 7 hun laatste wedstrijd ook hadden gewon-nen. 3-1 zou genoeg zijn om het kampioenschap binnen te slepen.

Lees meer

Glow in the Dark Toernooi

18 april 2018

Dit jaar organiseren we het weer en dit willen we u natuurlijk laten weten! Het toernooi zal op zaterdag 23 juni gehouden worden. Opgeven kan tot en met 26 mei!

Lees meer

Schoenenavond 2018

16 april 2018

Naast korting op nieuwe schoenen, ontvangt ook iedereen een gratis handdoek bij aanschaf van een paar schoenen!

Lees meer

Taurus Mix 1 kampioen

16 april 2018

Net zoals vorig jaar was de ontknoping van de competitie heel spannend. Vorig jaar de hele tijd op de tweede plaats gestaan en de laatste competitiedag nummer 1 verslagen.

Lees meer

Countdown EK Beach

11 april 2018

Afgelopen vrijdag was het nog precies 100 dagen tot het EK Beachvolleybal! Bij De Neude, de plek waar in juli een gigantisch stadion staat, werd een gigantische aftelklok onthuld.

Lees meer

3 jarige overeenkomst

6 april 2018

Sponsorovereenkomst Fysio Workshop Houten B.V. met Volleybalvereniging Taurus

Lees meer

Beachvolleybal (speciaal voor Taurus)

3 april 2018

Beachvolleybal “La Playa Blanca” is er voor iedereen!! Zowel jong als oud, talentvol en recreatief, al jaren volleyballend en nog nooit gespeeld, maken wij enthousiast met deze geweldige buitensport. Beachvolleybal “La Playa Blanca” heeft zeer ervaren en goed opgeleide beachvolleybal trainers, en kwaliteit staat om die reden hoog in het vaandel. Speciaal voor leden van …

Lees meer