Nieuws

Taurus zoekt recreanten!

11 juli 2018

Ben jij, of ken jij iemand die het leuk vind om te volleyballen maar niet elk weekend van huis wil zijn voor competitie? Heb jij in het verleden ook gevolleybald (op welk niveau dan ook) en zou je het graag weer op willen pakken? Dan is recreantenvolleybal bij Taurus misschien wel iets voor jou! Voor …

Lees meer

Taurus en U-pas

11 juli 2018

De U-pas is een kortingspas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht.

Lees meer

Nieuw bestuur Taurus

10 juli 2018

In de goed bezochte ledenvergadering van volleybalvereniging Taurus is afgelopen woensdag een nagenoeg nieuw bestuur aangetreden. Aan de basis van deze versterking staat de commissie “hou de ballen in de lucht” die, na de vorige ledenvergadering, aan het werk is gegaan.

Lees meer

Taurus JB1 kampioen NGJK 2018

3 juni 2018

Taurus JB1 kampioen van Nederland

Lees meer

Privacy policy Taurus

24 mei 2018

Hoe gaan wij om met privacyregels voor het gebruik van persoonsgegevens en foto’s van onze leden? Volleybalvereniging Taurus (kortweg: Taurus) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (kortweg: AVG)

Lees meer

Dames 6 kampioen

1 mei 2018

Na een prachtig seizoen heeft dames 6 de titel binnen gesleept! De beslissing moest thuis vallen op de laatste speeldag omdat de concurrent Boni dames 7 hun laatste wedstrijd ook hadden gewon-nen. 3-1 zou genoeg zijn om het kampioenschap binnen te slepen.

Lees meer

Schoenenavond 2018

16 april 2018

Naast korting op nieuwe schoenen, ontvangt ook iedereen een gratis handdoek bij aanschaf van een paar schoenen!

Lees meer

Taurus Mix 1 kampioen

16 april 2018

Net zoals vorig jaar was de ontknoping van de competitie heel spannend. Vorig jaar de hele tijd op de tweede plaats gestaan en de laatste competitiedag nummer 1 verslagen.

Lees meer

Countdown EK Beach

11 april 2018

Afgelopen vrijdag was het nog precies 100 dagen tot het EK Beachvolleybal! Bij De Neude, de plek waar in juli een gigantisch stadion staat, werd een gigantische aftelklok onthuld.

Lees meer

3 jarige overeenkomst

6 april 2018

Sponsorovereenkomst Fysio Workshop Houten B.V. met Volleybalvereniging Taurus

Lees meer