Nieuws

Glow in the Dark Toernooi

18 april 2018

Dit jaar organiseren we het weer en dit willen we u natuurlijk laten weten! Het toernooi zal op zaterdag 23 juni gehouden worden. Opgeven kan tot en met 26 mei!

Lees meer

Schoenenavond 2018

16 april 2018

Naast korting op nieuwe schoenen, ontvangt ook iedereen een gratis handdoek bij aanschaf van een paar schoenen!

Lees meer

Taurus Mix 1 kampioen

16 april 2018

Net zoals vorig jaar was de ontknoping van de competitie heel spannend. Vorig jaar de hele tijd op de tweede plaats gestaan en de laatste competitiedag nummer 1 verslagen.

Lees meer

Countdown EK Beach

11 april 2018

Afgelopen vrijdag was het nog precies 100 dagen tot het EK Beachvolleybal! Bij De Neude, de plek waar in juli een gigantisch stadion staat, werd een gigantische aftelklok onthuld.

Lees meer

Eindfeest Taurus

10 april 2018 Lees meer

3 jarige overeenkomst

6 april 2018

Sponsorovereenkomst Fysio Workshop Houten B.V. met Volleybalvereniging Taurus

Lees meer

Beachvolleybal (speciaal voor Taurus)

3 april 2018

Beachvolleybal “La Playa Blanca” is er voor iedereen!! Zowel jong als oud, talentvol en recreatief, al jaren volleyballend en nog nooit gespeeld, maken wij enthousiast met deze geweldige buitensport. Beachvolleybal “La Playa Blanca” heeft zeer ervaren en goed opgeleide beachvolleybal trainers, en kwaliteit staat om die reden hoog in het vaandel. Speciaal voor leden van …

Lees meer

Nederlands Kampioen (NOJK)

2 april 2018

Een mooi huzaren stukje werd zaterdag 31 maart 2018 jongstleden afgeleverd door het B-jeugd jongens team van Taurus uit Houten. In de prachtige topsporthal de Beuk te Purmerend werd een knappe prestatie neergezet door op een sterk bezet finale toernooi aan het eind van de dag als winnaar uit de bus te komen.

Lees meer

Laatste thuiswedstrijd en huldiging team

27 maart 2018

18 februari is bij Taurus de boeken in gegaan als: “Een zeer belangrijke en enerverende dag” SV Land Taurus  Heren 1 heeft toen historie geschreven. De sfeer in de sporthal in Hoogeveen zat er al snel goed  in toen de supporters van Taurus, gekomen met bus of auto, de hal betraden. Veel leden droomden over een overwinning …

Lees meer

SV Land Taurus wint de nationale beker Volleybal

19 februari 2018

SV Land Taurus heeft zondagmiddag voor een enorme stunt gezorgd door ten koste van Abiant Lycurgus de nationale beker op te eisen. De ploeg uit Houten won in Hoogeveen met 3-2 van de favoriet uit Groningen.

Lees meer