Roosters

Binnen de Volleybalvereniging Taurus kennen we een aantal roosters waarin de taken voor de leden staan. Taken zoals bardienst, tellen en fluiten bij wedstrijden zijn essentieel om wedstrijden goed te laten verlopen. Een goede verdeling van de taken is belangrijk. Hoe wij dit bij Taurus organiseren??? Richtlijn voor opstellen taken

Trainingsrooster:
Ook dit seizoen is het opnieuw passen en meten geweest om iedereen te laten trainen. De ruimte in de huidige sporthal is nog steeds te krap om iedereen op een gunstig tijdstip en gunstige dag te laten trainen. Dat betekent dat we helaas niet iedereen de beste trainingstijden en/of dagen kunnen geven. Bij deze bieden we als bestuur hier onze excuses voor aan maar vragen we ook om begrip voor de situatie. Het is mogelijk dat we nog kleine wijzigingen doorvoeren als er ruimte ontstaat in het  huidige rooster. 

Trainingsrooster 2023-2024

Takenrooster:
Om wedstrijden te kunnen spelen zijn scheidsrechters en tellers noodzakelijk. Daarom is er een takenrooster. Kom ruim voor de tijd naar de sporthal. Het is niet leuk voor spelende teams om niet zeker te weten of er een scheidsrechter of teller aanwezig is.

Takenrooster 2023-2024
 
Barrooster:
Om na de wedstrijd en of training een drankje te kunnen in de Toreador, draaien door de weeks teams zelf bardienst. Voor de zaterdagen is er een rooster samengesteld wie wanneer een bardienst draait. Het huidige barrooster kun je hier vinden.

Barrooster 2023-2024
 
Zaalwachtrooster:
Ook dit seizoen hebben we op wedstrijddagen weer een aantal vrijwilligers die op zaterdag bij het 1e blok als Host de zaal openen, helpen opstarten en evt het scannen van de QR codes regelen. Voor de blokken daarna zullen diverse teams de zaalwacht gaan vervullen. De zaalwacht heeft de volgende taken:

1) Ontvangst teams.
2) Coördinatie van het zaalrooster en oplossen en opvangen van afwezigen.
3) Aanspreekpunt voor vragen en waar nodig assistentie verlenen met bijv. DWF.De zaalwacht is NIET verantwoordelijk voor opbouwen van velden. Dat blijven de teams zelf doen.Er zijn gedetailleerde instructies beschikbaar in de wedstrijdmap hiervoor.Alvast dank voor jullie hulp!

Zaalwachtrooster