Roosters

De nieuwe roosters voor tellen, fluiten en de bardienst zijn per mail naar de leden verstuurd!

 

Binnen de Volleybalvereniging Taurus kennen we een aantal roosters waarin de taken voor de leden staan.

Trainingsrooster:

Ook dit seizoen is het opnieuw passen en meten geweest om iedereen te laten trainen. De ruimte in de huidige sporthal is nog steeds te krap om iedereen op een gunstig tijdstip en gunstige dag te laten trainen. Dat betekent dat we helaas niet iedereen de beste trainingstijden en/of dagen kunnen geven. Bij deze bieden we als bestuur hier onze excuses voor aan maar vragen we ook om begrip voor de situatie. Het is mogelijk dat we nog kleine wijzigingen doorvoeren als er ruimte ontstaat in het huidige trainingsrooster 2018 2019

 

Tel en fluitschema:

Om wedstrijden te kunnen spelen zijn scheidsrechters en tellers noodzakelijk. Daarom is er en tel- en fluitschema. Kom ruim voor de tijd naar de sporthal. Het is niet leuk voor spelende teams om niet zeker te weten of er een scheidsrechter of teller aanwezig is.:

 

Barrooster:

Om na de wedstrijd en of training een drankje te kunnen in de Toreador, draaien door de weeks teams zelf bardienst. Voor de zaterdagen is er een rooster samengesteld wie wanneer een bardienst draait. Het huidige barrooster voor eerste halfjaar is: