Dela Beach OPEN

DELA Beach Open: het leukste uitje van de kerstvakantie

Van 3 t/m 7 januari 2018 moet je als beachvolleybalfan in Den Haag zijn voor het DELA Beach Open. De beste beachvolleyballers ter wereld beginnen het nieuwe jaar op de Sportcampus Zuiderpark, dat speciaal voor het evenement wordt omgetoverd tot de ultieme indoor beachvolleybalarena.

Voor liefhebbers van beachvolleybal wordt 2018 een fantastisch jaar. Het absolute hoogtepunt wordt natuurlijk het EK Beachvolleybal van 14 t/m 22 juli verspreid over vier steden in Nederland. Vooruitlopend op dat EK begint het nieuwe jaar direct met een topevenement. Het DELA Beach Open is het eerste evenement op de kalender van de FIVB World Tour in 2018.

Op de Sportcampus Zuiderpark geniet je vijf dagen lang van beachvolleybal van wereldklasse. Olympisch kampioenen en wereldkampioenen strijden tijdens het DELA Beach Open om de medailles.

De teams spelen hun wedstrijden op drie indoor velden. Alle topwedstrijden, zoals de  wedstrijden met Nederlandse teams en de finales, worden gespeeld op het grote indoor center court. De nieuwe topsporthal van de Sportcampus wordt omgebouwd tot de ultieme indoor beachvolleybalarena met plaats voor 2000 toeschouwers.

Fantastische dag voor hele gezin

Tijdens het DELA Beach Open komen topsport en topentertainment samen. Met dj’s, dansers lichtshows en publieksacties wordt gezorgd voor een fantastische sfeer in het stadion. Het DELA Beach Open vindt plaats in de laatste week van de kerstvakantie en is het leukste vakantie-uitje voor het hele gezin. Op de tribune genieten jong en oud samen van spannende wedstrijden. Speciaal voor kinderen is er bovendien een gave Kids Zone, waar ze de hele dag terecht kunnen voor sportactiviteiten, games en meer kids fun.

Programma

Vijf dagen lang is er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat actie op de Sportcampus. Voor sommige teams begint het toernooi al op woensdag met de kwalificaties. Donderdag en vrijdag wordt de poulefase afgewerkt. Op zaterdag beginnen de knock-out ronden met onder meer de kwartfinales en halve finales bij de vrouwen en de kwartfinales bij de mannen. Zondag is de ontknoping van het toernooi met de finales.

Tickets

Mis geen moment van het DELA Beach Open en verzeker je nu van de beste plaatsen. De meest gewilde zitplaatsen op de eerste ring zijn als eerste in de verkoop. Prijzen van tickets variëren van €5,- tot € 20,-. Jeugd tot en met 12 jaar kan alle dagen voor €5,- naar binnen. Toegang tot de kwalificaties op woensdag 3 januari is gratis.

Voor families die in de kerstvakantie het DELA Beach Open samen bezoeken, is er een extra aantrekkelijk familieticket. Een familieticket biedt toegang tot een sessie voor twee volwassenen en twee kinderen. Met een familieticket profiteren families van een korting van €5,- ten opzichte van losse kaarten.

Tickets voor het DELA Beach Open zijn nu te bestellen via www.delabeachopen.nl