Netwerkavond inclusief clinic

Aan iedereen die betrokken is bij volleybalvereniging Taurus of ‘van Houten&co’

Taurus Volleybal organiseert i.s.m. ‘van Houten&co’ op vrijdag 3 september een netwerkavond inclusief clinic. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Samenwerking Taurus en ‘van Houten&co’
Heren 1 van Taurus speelt sinds het seizoen 2020/2021 met het logo van welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ op het wedstrijdshirt. Het staat voor een maatschappelijk samenwerkingsverband.* Taurus en ‘van Houten&co’ gaan vanaf dit sportseizoen samen aan de slag met mooie projecten, zoals met sportactiviteiten voor vrijwilligers van ‘van Houten&co’, maar ook gaan de leden van Taurus kennismaken met het werk van ‘van Houten&co’.
Beide organisaties hopen hiermee nog meer te kunnen doen voor Houten op het gebied van sport en welzijn.

Netwerkavond 
We nodigen al onze (facilitaire) sponsors, vrienden van Taurus, netwerkpartners en alle geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. Het thema van deze avond is: “Perspectief voor jong talent”.
Zowel Taurus als ‘van Houten&co’ ondersteunen talent, jong en oud, en zien dit als een belangrijke taak. Tijdens de bijeenkomst vertellen zij graag aan u hoe zij dat doen.
Met nieuwe kennismakingen hopen we een inspirerende avond met elkaar te hebben!

Programma 
De netwerkavond is op vrijdagavond 3 september, inloop vanaf 19.00 uur, start programma 19.15 uur. De clinic, waar iedereen aan kan deelnemen, start vervolgens om 20.00 uur.
U kunt u aanmelden voor deze avond door een mail te sturen aan: netwerkdag@taurusvolleybal.nlU ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding.

 Wilt u meer weten over Taurus? Kijk dan op www.taurusvolleybal.nl. Informatie over ‘van Houten&co’ is te vinden op www.vanhoutenenco.nl

We hopen u te mogen ontmoeten op 3 september, mocht een fysieke bijeenkomst toch niet mogelijk zijn, wordt het een digitaal programma.
Hartelijke groet,
Taurus en ‘van Houten&co’

*Het gaat bij de maatschappelijke samenwerking tussen Taurus en ‘van Houten&co’ om het uitwisselen van kennis, delen van elkaars netwerk en samen actie ondernemen op het gebied van sport welzijn. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen: er is geen uitwisseling van geld, ‘van Houten&co’ betaalt niet voor haar naam op de shirts of anderszins. Er is dus geen sprake van ‘normale’ sponsoring maar van een samenwerking zonder geldelijk gewin. Een samenwerking waarin we elkaar willen versterken en ons inzetten voor Houten.