Loop mee met Taurus bij de Santa-run!

Beste Taurus-leden,
Sinterklaas is nog maar net in het land en de Pietentraining is al helemaal nog niet geweest, maar toch graag aandacht voor een mooi kerst-event:

Wat?
Op 22 december krijg je namelijk de kans om 2 sportieve vliegen in 1 klap te slaan. De Rotary Houten organiseert dan de jaarlijkse Santa-run voor het goede doel, en natuurlijk zijn wij er bij! Wandelend of rennend als kerstman door Houten met je team met daarna een gezellige afsluiting!
Waarom?

In de 1e plaats omdat het vooral heel leuk is, maar tevens lopen we dit jaar naast de support voor “de Nierstichting” en “Stichting Rond on Ice”, ook om de breedtesport te steunen en ook heel leuk: als je meedoet via Taurus gaat 80% van je inschrijving direct terug naar je eigen club! Hiermee kunnen we weer extra leuke dingen doen.

Hoe kun je meedoen?
Om Taurus te steunen is het belangrijk om je via onze club in te schrijven. Dit kan heel makkelijk via deze link. Je betaalt 10 euro via een betaalverzoek wat je op je mobiele nummer ontvangt. Taurus en de Rotary verzamelen je gegevens alleen voor de inschrijving, betaling en voor een mail met de ophaaldatum van je kerstmanpak. Een week na de Santa-run zullen alle persoonsgegevens worden vernietigd.

Voor deze 10 euro krijg je verder een mooi kerstmanpak, een versnapering en een medaille bij aankomst!
Je kunt zelf kiezen voor 2 afstanden: een rondje 3.2 km en voor de atleten onder ons is er de mogelijkheid om nog een extra rondje te doen dus 6.4 km.

Meer informatie over de run vind je op: houten.rotarysantarun.nl
Taurus zal zorgen voor een stukje herkenbaarheid en, voor de persoon of het team wat zich die dag de meest ludieke kerst-outfit aanmeet nog een vette prijs uitreiken!

Leuk, om samen met je team, familie of met vrienden de zaterdag voor kerst nog even sportief bezig te zijn, dus schrijf je snel in!

Cover foto door: René van den Brandt | rvdbrandt@gmail.com | Rotary Santa-Run 2016 start