Nieuw bestuur Taurus

In de goed bezochte ledenvergadering van volleybalvereniging Taurus is afgelopen woensdag een nagenoeg nieuw bestuur aangetreden. Aan de basis van deze versterking staat de commissie “hou de ballen in de lucht” die, na de vorige ledenvergadering, aan het werk is gegaan. De commissie heeft, naast de nu aangetreden bestuursleden, ook heel veel mensen bereid gevonden om in diverse werkgroepen en commissies plaats te nemen.

foto: Kjeld Laurant v.l.n.r.: Ingrid Goris, Nicole Teeuwen, Jouri Koopmanschap, Josien Leurdijk, Frank de Wit en Mimi Hau.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: Nicole Teeuwen, voorzitter, Jouri Koopmanschap, penningmeester, Mimi Hau, 1e secretaris, Ingrid Goris, 2e secretaris, Frank de Wit, technische zaken en Josien Leurdijk, vice-voorzitter. Het bestuur is samengesteld uit betrokken leden die de vereniging goed kennen. Er is zorggedragen voor ervaring, enthousiasme, kennis van zaken en continuïteit. De vereniging is blij met het nieuw aangetreden bestuur. “Ik heb er zin in om mijn ervaring in te zetten voor Taurus, de vereniging waar mijn kinderen al jaren met veel plezier volleyballen”, aldus Nicole Teeuwen, voorzitter.

Seizoen 2018-2019

Komend seizoen zal SV Land Taurus wederom uitkomen in de eredivisie. Het seizoen voor de mannen start op zondag 30 september met het spelen van de Supercup in Groningen tegen Lycurgus. Dames 1 zal komend seizoen uitkomen in de 2e divisie. De competitie start weer op zaterdag 22 september. Lijkt het je leuk om komend seizoen te komen volleyballen bij Taurus? Neem dan eens een kijkje op onze website www.taurusvolleybal.nl of op onze facebookpagina @taurusvolleybal

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht? Neem dan contact op met Josien Leurdijk: 06-44576647