Opleidingsavond V4 scheidsrechters

Op vrijdag 8 maart is er in de Taurushal een opleidingsavond tot V4 scheidsrechter gegeven door Dave Koppelaar van de Nevobo. Er waren 13 V6 scheidsrechters die allemaal met succes zijn opgeleid tot V4 niveau!

Hiermee mogen zij vanaf nu 1e/2e klasse senioren en Topklasse Jeugd (A/B/C) fluiten. Taurus is heel erg blij met de inzet van Danielle en Roos (D1), Wilma, Elise (D3), Jill, Xian, Kim, Meike, MA1, Paul (H4), Sil, Koos (H5), Gerben (H7), en Marco (Recr. Mix1) en Mike uit JB1. Dank jullie wel en felicitaties namens Taurus!

Tevens zijn er tijdens de avond voor de hele regio enkele verenigingsexperts opgeleid die nu de V4 opleiding mogen verzorgen, waaronder ook Jouri Koopmanschap van Taurus.

Met deze trainingsavond verzorgd door scheidsrechters coördinator Mathilde Hissink hebben we weer een mooi aantal V4 scheidsrechters erbij maar we zijn nog niet compleet! Vanwege aangescherpte regelgeving komend seizoen in hogere niveaus zullen we nog een paar stapjes moeten maken.

Daarom zullen we op vrijdag 17 mei 2019 de volgende training gaan verzorgen van 20.00-22.00 in de Taurushal voor de overige V6 scheidsrechters. Zet deze dus vast in jullie agenda!