Sponsorcontract Banierhuis

Nieuwe sponsorovereenkomst tussen Banierhuis
Op zaterdag 22 april j.l. is er weer een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met het Banierhuis.
De ondertekening vond plaats in onze Sporthal “de Kruisboog” door de heer C. den Hertog, directeur van het Banierhuis en namens onze Vereniging door onze voorzitter Ben Geers. Dit alles onder toezicht van het Heren 2 team.
Het Banierhuis is een zeer trouwe sponsor van onze Volleybalvereniging. Wij kunnen al meer dan 8 jaar rekenen op de financiële ondersteuning van de beste rijwielzaak in Houten. Sponsoren zijn van zeer groot belang voor de continuïteit onze vereniging. Juist door het sluiten van sponsorovereenkomsten met onze zeer trouwe sponsoren kan het bestuur van de vereniging samen met ouders, trainers en vrijwilligers heel veel energie en tijd en geld stoppen in onze jeugd- en seniorenteams door hen de mogelijkheden te bieden om op diverse niveaus te kunnen volleyballen.
Echter de liefde kan niet van één kant komen. Juist omdat er vele leden van onze vereniging cliënt zijn van het Banierhuis wil de familie den Hertog iets terug doen. De huidige sponsorovereenkomst is zo opgesteld dat het niet alleen goed is voor ons als vereniging maar zeker ook voor het Banierhuis. O.a. bieden wij het Banierhuis de ruimte om op een speciale manier op een aantal zaterdagen in het seizoen een aantal fietsen uit hun assortiment extra onder de aandacht te brengen van onze leden in de hal van ons sportcomplex.
Om het voor onze leden nog aantrekkelijker te maken om een fiets te kopen bij het Banierhuis is er afgesproken dat als je kan laten zien dat je lid bent van onze vereniging door b.v. het tonen van je Tauruspas, zij iets extra’s zullen doen! Dat kan zijn een korting op een fiets of een korting op accessoires enz. Dit is uiteraard afhankelijk van wat je bij hen koopt!
Kortom: heb je een fiets nodig breng een bezoek aan het Banierhuis in het Oude Dorp. Maar kijk ook zeker eens op hun uitstekende website. www.banierhuis.nl