Stem op de genomineerden

Sportprijs Houten Award Gala

Net als vorig jaar organiseert Sportpunt Houten het Sportgala om Houtense (top)sporters te eren en te waarderen die het afgelopen jaar belangrijke prestaties hebben neergezet. Op dit evenement worden verschillende prijzen uitgereikt waardoor de beste sporters van het jaar eventjes in het zonnetje worden gezet.
Sportpunt Houten organiseert dit jaar het negende Sportgala. Op 3 februari worden in Theater Aan de Slinger de Sporters, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Special Sports bekend gemaakt tijdens een mooie show. Vanaf 3 januari 2020 kan iedereen stemmen op de genomineerden, die komende weken worden voorgesteld. Deze week beginnen we met het voorstellen van de genomineerde Sportploegen en Sportvrijwilligers. Volgende week kunt u meer lezen over de Sporters en de Special Sport prijs.
Voor het eerst valt er dit jaar ook iets te winnen door te stemmen. Onder alle deelnemers worden vrijkaarten voor FC Utrecht en waardebonnen van 50 euro voor AH Oude Dorp verloot.
Genomineerden zijn:

Sporter van het Jaar
Fleur Smout – Kendo (Japans Schermen)
Mitchell van Rooijen – Voetbal
Max Broekhuizen – Voetbal (scheidsrechter)

Sportploeg van het Jaar
Dancepower Stardance Studio’s – Dans
Banierhuis Taurus Heren 2 – Volleybal
Jeugdteam Racketcentrum Houten – Padel

Sportvrijwilliger van het Jaar
Sebastiaan van Veen – Only Friends Utrecht
Ebo Ebens & Ruben Uppelschoten – V.V. ’t Goy
Marleen Zimmer – LTV De Doordraaiers

Sporttalent van het Jaar (sporter jonger dan 25 jaar)
In deze categorie kan niet worden gestemd.
Het Onze Lieve Vrouwe Broederschap stelt deze prijs beschikbaar en een aparte jury besluit wie de winnaars worden in deze categorie.
Britt du Pree
Reka van Os