1ste Herman Koot bedrijventoernooi

Na maanden van voorbereiding ging zaterdag 21 mei jl. het 1e Herman Koot bedrijventoernooi om 11.00 in de Taurushal aan de Kruisboog van start. In totaal hadden zeven bedrijven zich voor het toernooi aangemeld, te weten Koot Financiële Dienstverlening uit Houten, SV Land BV uit Zoetermeer, het aannemersbedrijf Oskam uit Utrecht, Accountantskantoor Unsterdemeent uit Houten, Bleck Cross Media Creativity uit Houten en Amsterdam, Fysio Workshop Houten, en Piazza Sports uit Houten.

Er was gekozen voor een opzet waarbij alle bedrijven tegen elkaar zouden spelen. Uiteindelijk zou er dan zo een winnaar uit de bus komen. Voor zover collega’s alleen nog maar hadden samengewerkt op de werkvloer, hebben ze elkaar nu ook op het sportveld leren kennen. Kortom: veel collega’s hebben elkaar op een sportieve wijze beter leren kennen. Het werd een hele sportieve dag, waarbij spontaan werd ingevallen als een team een speler tekort kwam. Na een heerlijke lunch werd er verder gevolleybald, waarna om 17.00 uur de prijsuitreiking plaatsvond.

Het Herman Koot Volleybaltoernooi werd gewonnen door Unsterdemeent en zij ontvingen naast een mooie beker ook de wisseltrofee. De wisseltrofee, beschikbaar gesteld door Koot Financiële Diensten, werd uitgereikt door Kees Koot aan de aanvoerder van Unsterdemeent, Johan Kok.

De tweede en derde prijs gingen naar Bleck Cross Media Creativity en Piazza Sports. De dag is afgesloten met een heerlijk buffet. Er wordt door de organisatie en deelnemers teruggekeken op een zeer geslaagd toernooi.

Volleybalvereniging Taurus en de deelnemende bedrijven hebben een deel van het inschrijfgeld beschikbaar gesteld aan de Stichting Voedselbank Houten. De cheque wordt op 3 juni a.s. overhandigd aan Ben de Jong , directeur van de Voedselbank Houten.

Mocht u als bedrijf volgend jaar willen meedoen, stuurt u dan een email naar secretariaat@volley.nl