Voorronde NOJK 2018

Taurus heeft één of meerdere teams ingeschreven voor de Volleybaldirect Open (NOJK) voor het seizoen 2017-2018. De grote puzzel is gemaakt en onderstaand vinden jullie diverse informatie. Houd de website van de Volleybaldirect Open in de gaten!!!!!!  Op de website kun je alle informatie vinden over de Volleybaldirect Open 2017-2018.

Voorronde 2018 (06-01-2018)

De indeling van de teams is gemaakt. Onderstaand kunnen jullie zien welk(e) team(s) in welke hal ingedeeld is/zijn, mogelijk geplaatst is/zijn en welke vrijstelling heeft/hebben voor het spelen van een voorronde. Binnenkort zullen ook de wedstrijdschema’s online beschikbaar zijn. Onderstaand is allemaal in concept en onder voorbehoud. Er kunnen zich nog wijzigingen voordoen door bijvoorbeeld terugtrekkingen van teams. Volleybaldirect Open hal-indeling 17-18 (concept).pdf

Programmaboekjes

Dit seizoen zullen we geen programmaboekjes maken en versturen. Alle informatie welke noodzakelijk is zal op de website te downloaden zijn. Zo zal er waarschijnlijk een algemene informatie flyer gemaakt gaan worden. Deze zullen wij naar alle deelnemende vereniging sturen (digitaal) en is te downloaden via de website. Daarnaast zullen alle wedstrijdschema’s via de website te downloaden zijn (binnenkort beschikbaar).

Regels Volleybaldirect Open

Graag maken we jullie nog attent op de regels welke gelden bij de Volleybaldirect Open van 2017-2018. Onderstaande links zijn hierbij van belang:

Hier staat ook nadere informatie over de plaatsingslijst en wat dit daadwerkelijk betekent

Wedstrijdschema’s Voorronde 6 januari 2018

volgen binnenkort

Teamopgave

Het definitieve teamopgave formulier ontvangen jullie binnenkort. Deze dienen jullie volledig ingevuld mee te nemen naar de hal waar jullie de voorronde gaan spelen. Daar leveren jullie het opgaveformulier in en zal deze worden gecontroleerd.

Officials

Voor de C-jeugd en CMV jeugd nemen de vereniging zelf officials mee naar de wedstrijden van de voorronde. Jullie hebben deze opgegeven op het inschrijfformulier. Voor de A en de B jeugd zullen er scheidsrechters door de Nevobo aangewezen worden welke de wedstrijden zullen gaan fluiten. Mocht het CMV team doorgaan naar de halve finale, dan dient ook in deze ronde 9halve finale) een official door de vereniging meegenomen te worden. Pas bij de finale zal er bij de CMV gefloten worden door officials welke door de Nevobo aangewezen gaan worden. De C-jeugd zal vanaf de halve finale gefloten worden door officials welke door de Nevobo worden aangewezen.

Dubbel speelrecht

Het is mogelijk om voor spelers en speelsters dubbel speelrecht aan te vragen voor de Volleybaldirect Open. Lees hiervoor de criteria goed door of iemand in aanmerking komt om hiervan gebruik te maken. Om het dubbel speelrecht aan te vragen kun je hier klikken. Dit kan tot 1 december aanstaande!