Rabo Clubsupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs en verenigingen. Daarom investeert zij een deel van hun winst in clubs en verenigingen door het hele land door de sponsoractie Rabo ClubSupport.

Ben je klant bij de Rabobank Rijn en Heuvelrug? Zorg dan dat je ook lid bent van de Rabobank. Doe dit voor 26 september want alleen leden kunnen stemmen. Lid worden is helemaal gratis en heeft verder geen verplichtingen en ieder gezinslid met een bankrekening kan apart lid worden. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden.

Stemmen kan van 4 t/m 26 september door in te loggen op de Rabo App of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Ga naar Regio Rijn en Heuvelrug, vervolgens naar het overzicht van deelnemende clubs (zie ook https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht), selecteer je favorieten en stemmen maar!

Taurus Volleybal, HC Houten en Handbal Houten trekken samen op.
Dit jaar slaan Taurus Volleybal, Hockey Houten en  Handbal Houten de handen  in één voor deze actie. Elk lid mag namelijk 5 keer stemmen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging. Stem daarom naast je 2 stemmen voor Volleybalvereniging Taurus. Verdeel de andere 3 stemmen over Handbal Houten en/of Hockey Houten. Zo helpen we elkaar om nog meer stemmen binnen te halen!

Het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissen…. en ga zo maar door. Elke stem is er één, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club, doe het voor Volleybalvereniging Taurus!